2 Nisan 2012 Pazartesi

Barielle'den posta var!



Bu yazıyı Barielle Türkiye'nin bana gönderdiği ürünlerin ön gösterimini yapmak ve basın bültenlerini paylaşmak için koymak istedim. Çok yakında ayrıntılı incelememi paylaşacağım :) Bildiğiniz gibi Barielle ojeleri severek kullanıyorum. Buddhaful ve Elle's Spell en sevdiğim ojeler arasında. Barielle'in bakım ürünleri de çok methedilir, özellikle tırnak güçlendiricileri ve manikür uzatıcı ürünü. Bana gönderilen ürünler de Elated, Suntini ve Do Unto Others ojeleri ve 60 saniyede manikür-pedikür ürünü. Teşekkürler Barielle Türkiye!




 


                                      BARIELLE İLE TIRNAKLAR RENGARENK

Geniş renk yelpazesiyle her yaşa ve her zevke  hitap eden, içerisinde Dibutyl Phytalate, FormaldehiT, TolUen denilen zehirli kimyasalları barındırmayan oje markası Barielle ile modayı yakından takip edin.


Fiyat: 22,50  TL
Tel :212-233-35-17
Yetkili Eczaneler’den ulaşabilirsiniz.
  




   60 SN’DE MANİKÜR VE PEDİKÜRLE GÜNE HAZIRSINIZ

Biz kadınlar  manikür ve pedikür için minimum her  ay kuaföre gideriz. Barielle’in 60 sn’de manikür ve pedikürü ile hem zamanınız hem de paranız cebinize kalıyor.

Tamamen doğal çok yönlü spa tedavisi için ölüdeniz tuzları ve temel yağlarla harmanlanmış bu ürün; ölü derileri yavaşça soyarak, tırnakları besler, nemlendirir ve korur. Anında pürüzsüz ve sağlıklı bir görünüm kazanmasını sağlar. Aynı zamanda kuru, çatlamış, sertleşmiş ellere, topuklara, dizlere dirseklere de rahatlıkla uygulanabilir.

Kullanım
Haftada 1 kez uygulayınız. Elinize bol miktarda alıp, 60 saniye boyunca elinize, parmak uçlarınıza ve tırnak etlerinize dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayınız. Ilık su ile çalkalayıp hafifçe tampon yaparak kurulayınız. Kapak açıldıktan 9 ay sonra tüketilmelidir.

İçindekiler:
Jojoba Yağı, Ölü Deniz Tuzları, Üzüm Çekirdeği Yağı, Soya Fasulyesi yağı, Avakado ve Palmiye Yağı

Fiyat: 74,50 TL
Tel :212-233-35-17
Yetkili Eczaneler’den ulaşabilirsiniz.

3 yorum:

  1. Merhaba,Barielle nin 60 sn de manikür pedikür ürününü tirnak etlerini de yok ediyor mu?Deneyimlerinizi yayinlarsaniz sevinirim.Seyda

    YanıtlaSil
  2. Bu akşam bakıcam buna inşallah, vakit bulamadım kusura bakma :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...