16 Nisan 2012 Pazartesi

Kırmızı simli franken

Scroll down for English! :)
Bu ojeyi nasıl yaptığımı çıkarmak çok da zor olmasa gerek :P İçinde küçük, orta boy ve büyük altıgen simler var. Simler kırmızı bazda olduğu için iki katta opaklaşıyor ve simler gömük hazine gibi duruyor. Çok ikilemde kalıyorum frankenleri böyle mi yapayım yoksa simleri tırnağı kaplayacak şekilde mi yapayım diye ama sanırım böylesi daha iyi, sürmesi daha kolay oluyor ve hata kaldırıyor. Bu ojeden isteyen olursa yapıp satma imkanım var. Fiyatı 15 lira. Almak isterseniz beslap@hotmail.com'a mail atabilirsiniz.







This is a franken I made with a red jelly with small glitter, and red mid and large hex glitter. Because the glitter is in a red jelly base it becomes opaque in two coats and the glitters look like treasure under the water. I'm always in a dilemma when making nail polishes, about whether I should make a jelly base or just a clear based polish that covers the whole nail with glitter, but I think I like this consistency better because it's much easier to get it to look right and it hides application flaws really well.

22 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Saniyesinde görüyosun yorum yazıyosun deli :D <3

      Sil
  2. it's gorgeous! I want one too!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thank you! I am planning on making this for sale when I figure out a good way of shipping :)

      Sil
  3. Yeni bir lynderella mı doğuyor nedir? harikasın gerçekten.yaratıcılığına hayranım:):):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim!

      Sil
    2. teşekkür edilecek bişey yok gerçekten..böyle güzel ojeler üretmen takdir edilecek bir durum..arkadaşın demiş ya lynderella ağlasın diye:),sanırım beni yanlış anlamış,ben imalı ya da kötü niyetle değil tam tersi senin bu fikirlerini beğendiğim ve senin de kendi markanı yaratabileceğine inandığım için yazmıştım..sevgilerimi gönderiyorum..bu güzel ojelerinden sipariş edicem en kısa zamanda..;)

      Sil
    3. Kötü niyet anlamamıştır o, o da aynı şeyi kastetti aslında :D Lynnderella'dan bile güzel oje yapıyorsun anlamında dedi sanırım. Kötü niyet görmedim kesinlikle. :)

      Sil
  4. omg! This is absolutely gorgeous!!!

    YanıtlaSil
  5. lindirella ağlasın dursun :P beşegellaaa

    YanıtlaSil
  6. That looks amazing, great franken!

    YanıtlaSil
  7. ben alabilirim, but give me 2 weeks. ;)

    YanıtlaSil
  8. ööööö çok güzel ya kırmızııı sim *-*

    YanıtlaSil
  9. Oh, man, I may need this polish. I am a sucker for sparkly red jellies.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...