1 Aralık 2012 Cumartesi

Pastel mat simli franken

Merhaba! Indie oje yapanlar arasında aslında baya bi süredir kullanılan birşey bu mat simler ancak benim daha yeni deneme şansım oldu. Pastel renkler benim çok tarzım olmadığı için daha deneme yanılma şeklinde oluyor yaptığım ojeler. Ne renk simleri karıştırabileceğim ve ne renk ojelerin üstüne sürebileceğim hakkında fikir vermek isteyen varsa sevinirim :) Bunları yaparken mint-turkuaz karışımı ve tamamen pastel renklerden oluşan bir oje yapma fikri vardı aklımda. Mint ve turkuaz karışımını yaparken farkettim ki fazla kontrast var ve kafamdaki kadar güzel olmadı, ben de mavi ve menekşe renginde sim karıştırdım. Bunu hangi renk üstüne süreceğime karar veremedim. Diğerini sürdüm :P Onda da pembe, mavi, lila ve mint rengi farklı boyutlarda ve kare-altıgen karışımı simler var. Açık mavi ve mint simler aynı gibi göründüğünden tam ideal olmadı ama sürmüş bulundum. Gri renkte bir jelly olan OPI My Pointe Exactly üstüne sürdüm.

Hello! Matte glitters are popular among indies but I've only now gotten to trying them. Pastel colors aren't really my taste actually, so these polishes are more like hit and miss for me. If anyone has feedback I'd be happy to hear them :)  I envisioned a teal-mint mix and a completely pastel mix when I was making these. The mint-teal didn't turn out too well so I added blue and periwinkle. I have no idea what to wear this over so I chose the other one, heh. This one has pink, baby blue, mint, and lavender matte glitter in several sizes and shapes(square and hex). The mint and the baby blue look a bit too similar so it's not ideal but I'd already cleaned up my desk, so, heh. I put it on over three coats of OPI My Pointe Exactly, a light gray jelly.








8 yorum:

  1. Balık pulu gibi olmuş çok beğendim:)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel olmuş!! ♥.♥
    Pulları nereden aldın?? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim <3 Simlerimi oje yapımı için malzeme satan yurtdışı sitelerinden alıyorum.

      Sil
  3. Pulları nasıl seçiyorsun? Ojenin içinde erimesi ve dibe çökme ihtimalleri için iyi seçmek lazımmış. Ama kimse seçim kriterleri yazmamış :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne yazık ki benim de uzunca bi süre deneme-yanılma ile baya malzeme harcamamla sonuçlandı doğru malzeme bulma arayışım :( Yerel mağazalardan sonuç elde edemedim, yurtdışından getirtiyorum.

      Sil
  4. Bayıldım gerçekten. Acaba pullar nerede bulabilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Simlerimi yurtdışındaki toptancılardan getirtiyorum.

      Sil
  5. Bayıldım gerçekten. Acaba pullar nerede bulabilirim?

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...