1 Mart 2013 Cuma

Lila-mavi-pembe mat simli franken

Merhaba! Dünden önceki akşam elimdeki simlerle kombinasyonlar deniyordum. Simlerin hangilerinin beraber güzel görüneceğini denerken bu karışımı yaptım ve çok beğendim. Soğuk tonlu pastel renklerden oluşuyor, simlerin tamamı mat. Birbirine çok yakın boyutlarda ve renklerde olması yüzünden çok tatlı göründü gözüme. Zoya Skylar üzerine sürdüm. Birkaç tane daha çok başarılı karışım yaptım, ilerleyen günlerde onları da koymayı düşünüyorum. Size de simli oje yapmamı isterseniz benzer birşeyler yapabilirim, ya da başka ojelere benzer yapmaya çalışabilirim. Bana Facebook sayfam üzerinden mesaj atarsanız anında görüyorum. Görüşmek üzere.

Hello! The other night I tried on some glitter combinations with the ones I have in stock. I came up with this while trying to figure out color and size combinations and really liked it. It has cool toned pastel matte glitter. I out it on over Zoya Skylar. I made a few more really cute combinations, I plan to post about them in the coming days. If you like any of my frankens I can also make them for sale, also customs inspired by any other polish as well. If you message me on Facebook I see it and reply right away. Take care!



8 yorum:

  1. bu gerçekten çok başarılı olmuş, bayıldım :)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel olmuş hem oje hemde tırnaklarınız çok güzel görünüyorlar:)

    takipleşmek dileğiyle bana da beklerim:)

    http://www.alisverismakyaj.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. parmaklardaki tüyler çok nahoş bir görüntü oluşturmuş bana göre çok daha bakımlı ince parmaklı bi el böyle bi bloğa mankenlik edebilir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bi de çamaşırını bulaşığını yıkayayım tam olsun ^-^

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...