21 Ağustos 2010 Cumartesi

Claire's oje 111

Scroll down for English :)

Bugün Claire's 111 numaralı ojei tanıtacağım. Resimlerde de görebileceğiniz gibi altın ışıldamaları olan kırmızı bir renk.



Üç kat sürmem gerekti, buna alışkınım aslında ama bu ojenin yapısı biraz koyuydu, bu yüzden kuruması çok uzun sürecek ekstra kalın bir oje tabakası oldu. Not düşeyim, Claire's ojelerde bu başıma gelen bir olay, hangi ojenin yapısının nasıl olacağını hiç kestiremiyorsunuz. Renkleri çok çok güzel olduğundan ben bu riski almayı tercih ediyorum. Neyse, kurusun diye de çok hızlı kurutan Seche Vite top coat sürdüm üstüne. İlk sürdüğümde gayet iyiydi:




Ancak ertesi gün tırnak uçlarından çekme yapmaya başlamıştı bile. Alttaki resimde görebilirsiniz, güneş ışığında çektiğim için rengi ve ışıltıyı da birebir gösteriyor.



Ben de çekilmeyi gizlesin diye Flormar Nail Art altın simli oje ile değişik bir Fransız manikürü yaptım. Bunu oje uçlardan dökülmeye başladığında da yapıp manikürünüzün yenilenmesini erteleyebilirsiniz :)



This is a red with golden shimmer. It was a bit thick, and drying time was a problem because 3 coats were needed to make it opaque. So I used my Seche Vite top coat because it dried faster than any other topcoat I've tried(granted I haven't tried that many). It was fine on the first day, but on the second day the shrinkage was very apparent. I used Flormar golden glitter nail art polish to cover it up with French tips. You can use this trick to cover up chippings near the tips if you don't want to do a whole new manicure.

4 yorum:

  1. Çooooooooooook beğendim (:

    YanıtlaSil
  2. Çok sevindim beğendiğine :)

    YanıtlaSil
  3. flormar nail art'ın bu altın ve gumus renkli simli ojelerini almayı çok manasız bulmuştum, hala da öyle buluyorum açıkçası =) ama lame olanı ne güzel değil mi? keşke gümüş lame de çıkarsalardı.

    YanıtlaSil
  4. Ben simi her türlü seviyorum valla :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...