30 Ekim 2010 Cumartesi

Booty Holografik Ojeler

Scroll down for English! :)

Tırnaklar Fora
blogunun yazarı sevgili Dilek ile perşembe günü buluştum. Blogunda tanıttığı Booty holografik ojelerden bana almıştı, onları teslim aldım :) Otobüsünün kalkmasına çok az vakit olduğundan hiç konuşamadık. Teşekkür ede ede bir hal oldum ama yine demeden geçemeyeceğim, çok teşekkür ederim canım :*

Şişe resimleri için şimdilik üstte verdiğim linke bakın. Toplam sekiz tane birbirinden güzel holografik ojem var artık. Hepsinin holografik etkisi birbirinden farklı, bazıları daha lineer bazıları daha dağınık. Bekleyemedim hepsini birden sürüverdim. Çok çabuk opaklaşıyorlar. Yapıları çok güzel ama fırçaların bazıları bir acayip. Ama yine de sürülüyor, çok dert çıkarmıyor.

Bunların üstüne cila geçince holografik etki yokoluveriyor aklınızda olsun. Sürdükten sonra normalden biraz daha uzun beklemek gerekiyor. Sol elime sürdüğüm renklerin holografik etkisi daha belirgin ve lineer, yani gökkuşağı gibi renk değişimlerini görebiliyorsunuz. Sağ elimdekilerin daha dağınık bir hologramı var. Kapalı havada ve direkt ışık almadığında holografik etki belli olmuyor.

Sol elim, kapalı havada:



Florasan ışık altında:


Ve flaşla!



Sağ elim, yamuk tırnaklarımla :) Kapalı havada:


Florasan ışık altında:



Flaşla:



Thanks to Dilek from Tırnaklar Fora blog, I now have eight lovely holographic nail polishes :) They all have different degrees of holographic effect, some of them are very linear and some of them are scattered. They're all pretty dull in indoor lighting, but the sun brings out rainbows in most of them. This Booty brand is made in Turkey but exported to other countries. Not fair! They all have nice formula, opaque in 2 coats. Some of them had really weird brushes which made application tricky, but it's managable. Topcoat dulls the holographic effect. The ones on my right hand have less defined rainbows.

3 yorum:

  1. Süper görünüyolar ben gidip alamadım ama dilek saolsun bi set de bana almış. ama hala kavuşamadım ojelerime:(

    YanıtlaSil
  2. flashla muthis olmus yahu =) gule gule kullan.

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler yorumlarınz için <3

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...