27 Ekim 2010 Çarşamba

OPI My Private Jet

Scroll down for English!

OPI'ın en ünlü ojelerinden biri bu. Gördüğüm belki de en kıytırık havaalanı olan Berlin Schönefeld'deki duty free shoplardan birindeki OPI standında buldum kendisini. Ancak adının bu kadar bilinmesinin sebebi olan holografik oje değil malesef. İçinde değişik şekillerde simler var ve güneşte holografik parlıyorlar, ama çizgi çizgi gökkuşağı gibi görünmüyor. Rengine ise koyu kahverengi diyebilirim.





Resimlerimi artık Photoscape ile düzenliyorum. Photoshopu rahat kullanabilmeme rağmen her seferinde onu açmaya üşeniyorum, bilgisayarı çok kastırıyor. Photoscape bedava ve kullanması gayet kolay. Her türlü renk ve kontrast ayarını yapıp, yeniden boyutlandırıp, kırpıp watermark ekleyebiliyorsunuz. Tavsiye ederim.




Alttaki iki resim flaşla çekildi, ışıltıları daha iyi gösterebilmek için.





This is one of the most famous OPI polishes ever. I found it in an OPI stand in the airport Berlin Schönefeld duty free shops :) It is not the famous linear type of holographic polish, however. There are pieces of smooth glitter which show up as holographic in the sun. The base color is a dark brown.

I'm editing my pictures in Photoscape now. Although I can use Photoshop comfortably, I feel lazy sometimes, it slows down my computer. Photoscape is free and easy to use. You can do all sorts of color and contrast balances, crop, resize and add watermarks. I recommend it.

3 yorum:

  1. guzelmiş bu bak ojelerin hazır perşembe 12 de otogarda seni bekler :D bende bastan beri photoscape kullanıyorum cok rahat

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...