28 Kasım 2010 Pazar

Everyday Minerals satıyorum

Yukarıdaki satış sayfamı gördünüz müü? :)

Everyday Minerals bir süre önce Türkiye'ye gönderim yapıyordu. O sırada bir sürü ürün aldım, çok da az kullandım. Benden daha çok makyaj yapan, ve kullandığı makyaj ürünlerinin doğallığına özen gösteren birileri bu ürünlerin hakkını verecektir :) Renklerin sürülmüş hallerine Google'a "Everyday Minerals swatches" yazarak bakabilirsiniz, ben harcamak istemedim swatch için.Bunlar dışında Pure Luxe farlar ve bir tane Bare Escentuals ürünü var. Kavanozların hepsi 5grlık.



İşte EM farlar. Yapıları ışıltılı ve oldukça pigmentli. Tamamen opak, metalik bir görüntü için fırçayı ıslatıp sürebilirsiniz. Benim favorilerim Cypress, In The Garden ve Laptop. Tanesi 10 YTL.

Happy go lucky: Grimsi buz mavisi
Cypress: Haki yeşil
Dandelions: Kırık beyaz, highlighter olarak kullanılabilir
Butterfly kisses: Civciv sarısı. sürüldüğünde çok soft duruyor




Laptop: Pembemsi kahverengi
Altın ışıltılı koyu kahverengi, doğal makyajda süper duruyor
To do list: Işıltılı bej
Jasmine tea: açık pembe, çok güzel bir aydınlatıcı
Happy go lucky: Pastel yeşil






Everyday Minerals allıklar. İnternette swatchlarına mutlaka bakın :) Kapta göründüğünden çok daha güzeller. Bunların da tanesi 10 YTL.

Sprung: bu solda üstte duran. Açık gül kurusu, mat bir renk. İnanılmaz renk veriyor isteseniz de bitiremezsiniz. Etiketi kapağına yapıştırmıştım :)
Apple: sağ üstteki. Açık şeftali, mat bir renk. EM'nin en çok sevilen allık renklerinden biri. Bu da çok renk veriyor.Bunun da etiketi kapağında.
Jump rope: açık tenlilerin kullanabileceği bir renk. Çok doğal, turuncu olmayan bir bronzluk veriyor.Doğal bir ışıltısı var.
Salon fun: açık pembe. Işıltısı yok. Kış için çok uygun bir renk olduğunu düşünüyorum.






Bu ikisi Everyday Minerals'ın çok tercih edilen yüz ürünleri. SATILDILAR
Pearl beige concealer: çooook ince, belli belirsiz bir sedef özelliği olan kapatıcı. Göz altına kullanınca çok aydınlık ve freş bi görüntü veriyor.
Pick me up pink: bunu da bazı günler yüzüm biraz renksiz, sarı gibi durduğunda kullanmak için almıştım. Corrector olduğu için çok renk vermiyor, bu iyi birşey bence.







Pure Luxe farlar ise Everyday Minerals'tan çok daha canlı renklerde, çok ilginç ışıltı ve yansımalar içeren çılgın renkler. Fiyatları da daha uygun. Benden tanesi 5 YTLye alabilirsiniz. Swatchlarına internette ulaşmanız mümkün.

Orange sorbet: açık şeftali, anlatılmaz yaşanır bir yanardönerliği var.
Glitz: Açık kahverengi, çok naturel bir renk
Fairy wings SATILDI
Froufrou: pembe yansımalı bronz. oje olarak çok ilginç olabilir
Solitude: koyu toprak kahverengisi
Indigo: parlament mavisi
Sage SATILDI
Utopia SATILDI
Black cat: inanılmaz pigmentli, ışıltılı bir siyah
Forest SATILDI






Bu ise Everyday Minerals'tan çok daha ünlü bir marka olan Bare Escentuals'dan bir eyeliner quad'ı. Ortadaki kısma Inglot Duraline gibi bir ürün ya da su damlatıyorsunuz, fırçayı ıslatıp bir miktar toz alıyorsunuz, eyeliner olarak kullanıyorsunuz. Renkleri ise sırayla koyu haki yeşil, mürdüm, toprak rengi ve lacivert. Bunun da swatchını yapmaya içim elvermedi, çünkü renkler inanılmaz güzel. Fırçasıyla beraber göndereceğim. SATILDI





















Bazılarına fırça bile değmedi. Bazılarını ise bir-iki kez kullandım, ama onları da dezenfekte ettim. Dezenfekte ettiğim kolonya lavanta kokuyordu umarım sorun olmaz :)

İade almayacağım, almaktan eminseniz alın. Kargo ücreti size aittir. Ödemeyi ise Paypal ile kabul ediyorum şimdilik. Sadece kredi kartım var, ona para aktarmanın bir yolu varsa görüşebiliriz. PTT havalesi de düşünebilirim.

Kargoya hemen veremeyebilirim, daha önce PTT dışında hiçbir şirketle kargo yollamadım bi bakmam gerek :)

4 yorum:

  1. selammm
    pearl beige'i ve pick me up pink'i almak isityorum ne yapmam gerekiyor.

    YanıtlaSil
  2. Benim de bir satış bloğum var. Kozmetik değil ama beklerim :)

    YanıtlaSil
  3. merhaba

    Bare Escentuals eyeliner quad'ı satıldı mı acaba
    satılmadıysa ben bu quad a gönüllüyüm.

    Özge TANVERDİ

    tanverdi@gmail.com

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...