26 Kasım 2010 Cuma

Inglot Flaky ojeler

Scroll down for English! :)

Inglot flaky ojeler Türkiye'de kolayca bulunabilen, ölesiye pahalı da olmayan çok güzel ojeler. Ben daha önceden 202 numaralı olanı almıştım, flaky etiketi altında bu postları görebilirsiniz. Başka oje bloglarından kasım sonuna kadar bu ojelerde indirim olduğunu duyunca, bayram tatilinde müthiş boş vakit olunca gidip iki tane daha aldım. Tanesi 13 YTL. Bunlar 205 ve 203. 205'i 202'ye çok benziyor diye almamıştım. Şişede ikisi de aynı. Ama tırnakta oldukça farklı duruyorlar.202 kırmızı-yeşil yanardönerli, 205 ise yeşil-altın yanardönerli. 203 ise yeşil-mavi renklerinde müthiş bir renk. Bu seride bir de 204 var. Mağazadayken sormak aklıma gelmedi, o yüzden almadım. O da mavi-mor yansımalı bir pullu oje. Üşenmesem gidip alıcam bi ara inşallah. En çok onu sevecekmişim gibi geliyor.
Alttaki mavi oje Claire's'in yeni çıkardığı mat serisindeki mavi renk. Beklemede kalın, onu da tanıtacağım.


Solda 203, sağda 205



205



203


İşaret parmağı: 202
Orta parmak: 205
Baş parmağı: 203(aslında bundan çok daha güzel ve belirgin ama fotoğrafta güzel çıkmadı)



I have talked about Inglot before. They are having a sale in flaky nail polishes now, so I decided to get two more. They are 205 and 203. 203 is a blue-green flaky, 205 is a green-gold flaky. 205 looks identical to 202 in the bottle, but on the nail they are quite different. 202 is a bright red while you can barely see a hint of red in 205 on the nail. There's one more flaky, 204, which is a blue-violet. I forgot to ask for that in the store, or I would've gotten it too. It seems like that would be my favourite. I WILL get it!! The blue base color is a matt polish I got from Claire's. Stay tuned for a review on that :)

7 yorum:

  1. 202 en narin pirenses gibi cicek gibi olani bence :) eheh

    YanıtlaSil
  2. nemo yorumuna bittim :D bu flakeyler benim neden ilgimi cekmedi anlayamadım kendimi ama deneme imkanım olursa alırım belki

    YanıtlaSil
  3. Narin prenses ilginçmiş :) Chinatown çağrışımı yapmıştı arkadaşımda.
    Youknow flakyler çok güzel ya, mutlaka denemelisin fotoğrafta güzel çıkmıyor genelde.

    YanıtlaSil
  4. Nerelerde satılıyor ki bunlar, çok şekerler :)

    YanıtlaSil
  5. Inglot mağazalarında satılıyor :)Ankara'da isen Armada ve Panora'da var Inglot mağazası.

    YanıtlaSil
  6. İstanbul'dayım :/ Ve etrafta hiç Inglot mağazası görmedim :) Gördüysem de muhtemelen bakar kör olduğumdan farketmemişimdir:)

    YanıtlaSil
  7. Nemo Latte'ye sorsan mesela, o biliyodur heralde :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...