16 Kasım 2010 Salı

Zoya Charla oje ve Gittigidiyor'daki Rio55

Scroll down for English!

Öncelikle iyi bayramlar dilemek istiyorum herkese :)

Koleksiyonumun yeni gözdesi Zoya Charla! Bu hem OPI'ın hem de Orly'nin de çıkardığı süper mavi-yeşil ışıltılı oje. Müthiş parlıyor, gözlerimi alamıyorum. Çok güzel bir renk. Ne desem boş, resimler anlatıyor ojenin güzelliğini. Sparkle serisindendi yanlış hatırlamıyorsam. Bu seriden Mimi ve Ivanka'yı da aldım.

Bu ojeyi Gittigidiyor'daki Rio55ten aldım. Buyrun linki:
http://dukkanlar.gittigidiyor.com/DenizRio/

Bu satıcıyı şiddetle tavsiye ediyorum. Her sorunuza yanıt veriyor, çok iyi yardımcı oluyor ve fiyatları da çok adil. Ebay'den alsanız kargoyla beraber aşağı yukarı aynı fiyata geliyor. Ama ojelerin elinize ulaşacağından yüzde yüz emin oluyorsunuz. Ebay'den ısmarlayınca gümrüğe takılma derdi, kargoda kırılma derdi falan oluyor, insan risk almak istemeyebiliyor. Ayrıca kendisine Gittigidiyor'dan mesaj atarsanız istediğiniz her ojeyi getirebilmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Üç tane oje alırsanız kargoyu onlar ödüyor. Ben iki tane bulması çok zor China Glaze oje için bekliyorum şu an :)









This is the famous mermaid polish done also by Orly and OPI. I got Zoya's because it was available from a seller in the Turkish version of Ebay, Gittigidiyor. I also got Mimi and Ivanka from the Sparkle series, Mimi is on my pinky fingernail. I'll do a proper swatch of it later :)

5 yorum:

  1. Rio bu konuda çok iyidir. Çok severim kendilerini :)

    Ben ilk Rio'yu ve china glaze ojeler için yazı yazdığımda, bazı arkadaşlar ama china glaze ojeler 3 dolar, rio 20tl'ye satıyor demişlerdi ve gümrüğü hiç hesaba katmamışlardı. Neyse ki, benden sonra Trincess ve sende alıp detaylı bir şekilde yazdınız. Bunun için ayrıca teşekkürler :)

    Güle güle kullanman dileğiyle :)

    YanıtlaSil
  2. China Glaze tanesi 20 liradan düşüğe gelebilir ama en ucuz ve en güvensiz kargo yöntemini seçmek gerekiyor ve oje konusunda gümrükte sorun çıkma ihtimali yüksek. Tercih meselesi, risk almak isteniyorsa alınabilir :)
    Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  3. Harikalar ! İkisini de çok beğendim ama mimiyi ayrı beğendim morcu olduğumdan hehehh :)) Güle güle kullan !

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...