9 Aralık 2010 Perşembe

China Glaze Zombie Zest

Scroll down for English! :)

Bu oje hakkında karışık duygular içindeyim. Rengi bence çok güzel, sarımsı-altınımsı yeşil, ve renkten renge giren ışıltıları var. Çok sıradışı bir renk. Ama yapısı çok kötü. Dört katta ancak bu hale geldi, ve baloncuklar oluştu kururken. Golden Rose Quick Dry sürmeme rağmen kuruması çok uzun sürdü.Başka çabuk kuruyan cilalarla tekrar deneyeceğim. Bu renk Orly'nin It's Not Rocket Science renginin aynısı. Belki de o ojenin yapısı daha iyidir. Tırnaklar Fora bu rengi tanıtmıştı daha önce. Ayrıca kendisi benim de bir tanesini tanıttığım Booty holografik ojeleri verdiği bir çekiliş yapıyor, katılmak için tıklayın. Ben katılmıyorum çünkü bana hediye etmişti zaten :)

Bu ojeyi Gittigidiyor'daki Rio55ten aldım. Buyrun linki:
http://dukkanlar.gittigidiyor.com/DenizRio/

Kedim fotoğraflara girmeye bayılıyor







Baloncuklar :/






Yukarıdaki resimler kapalı havada, aşağıdaki direk güneş ışığında çekildi. Kötü mü sürmüşüm ne...




I have mixed feelings about this polish. I think the color is great: a goldish, yellow based green with complex glass fleck shimmer. It's very unique. But the quality of this polish sucks. It took 4 coats to be opaque and it bubbled. This is despite me using my fast drying top coat. I'm going to try this with another fast drying top coat later. This color is a dupe of Orly It's Not Rocket Science. I bet that polish has a better quality. The last picture is taken under sunlight, the others are diffused natural light pictures.

5 yorum:

  1. bence bu icat edilmis en super ojelerden biri =) az kisi begeniyor ama begenen de cok begeniyor =) her garip renkten tiksinen annem bile surdu =D

    YanıtlaSil
  2. Adında zombi geçen bi ojeyi sevmemem garip olurdu :P

    YanıtlaSil
  3. evet aynısı ya ama sen daha iyi yakalamışsın rengi

    YanıtlaSil
  4. ben de mesela beğenmeyenlerdenim hehehea. zevk meselesi sanırım :/
    watermelon rind'i göstersene :)

    YanıtlaSil
  5. Dilek güneş çıktığı an fotoğraf çekmeliyim diye alarma geçtim :)

    Nemo Latte, sırada Emerald Sparkle var onu yazıp tırnaklarımdan silince Watermelon Rind geliyor :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...