13 Ocak 2011 Perşembe

American Apparel Peacock vs Illamasqua Muse

Scroll down for English! :)

American Apparel geçen gün youknow'un uyarmasıyla gittigidiyora geldiğini öğrendiğim bir oje markası. Gittigidiyorda best-seller isimli satıcının dükkanından alabilirsiniz. Tanesi 10 lira, bu ojeler için oldukça uygun bir fiyat. Buyrun linki: http://dukkanlar.gittigidiyor.com/futuremerch/

Benim aldığım renk Peacock. Koyu mavi-yeşil arası bir renk. Bu enn sevdiğim renklerden biri. Ama üzerine sim, pul falan koymadan ne kadar dayanırım bilmiyorum :P Ojenin yapısı mükemmel. Biraz ince gibi ama iki katta tamamen opaklaşıyor. Bu arada şu sıralar Nail Tek Foundation II base coat ve Poshe Super Fast Dry Top Coat ikilisini kullanıyorum. Tırnaklarım biraz uzasın, bakalım milletin bahsettiği kadar iyi mi anlıycam, çünkü kışın tırnaklarım çok kırılıyor.









Benim yazın aldığım Illamasqua Muse ojesine benzediği için karşılaştırma fotoğrafı çekmeye karar verdim. Peacock daha mavi, daha koyu, daha canlı bir renk ve daha parlak kuruyor.









This is Peacock by American Apparel. It's a dark tea. Teal is one of my favourite colors of all time. I don't know how long I'll be able to go with no glitter or flakies, though :P The polish is great quality. It's a bit on the thin side, but it's opaque in two coats. I'm using Nail Tek Foundation II base coat and Poshe Super Fast Dry top coat these days, by the way. Once my nails start growing in properly, we'll see if Nail Tek works as well as people say.

I also did a comparison shot of Peacock and Illamasqua Muse. Peacock is bluer, darker, glossier and brighter than Muse.

9 yorum:

  1. oy çok güzel bende mi alsam bu aa lardan ya ne diyosun başak kesinlikle bulunmuycak renkleri var mı ben gg de baktım bi tek macarthur park dikkatimi çekti

    YanıtlaSil
  2. ben gördüğüm gun aldım bir tane :D bugunde 3 tane daha aldım :D alttan 2 seride gelince hepsini alcam :D ayyy iyiki görmüşüm :D basakkk bu renk cok yakısmıssssss

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler :D

    Betül bi swatchlarına bak ojelerin öyle karar ver derim, zevk meselesi. Ben hiçbirini aşık olma derecesinde sevmedim çünkü sim delisiyim :P Simsiz yapıda ojeler bana hep bulunabilir ya da yapılabilir geliyor o yüzden çok istek duymuyorum almak için. Ama alabilirim de bilmiyorum. Görmeden biraz zor :)

    YanıtlaSil
  4. claire'sin 46sını andırıyo sanki.

    YanıtlaSil
  5. bu ay ojeye çok fazla para yatırdım zaten, hiç bunlardan alma ihtimalim bulunmamakta. manilla ve bunu almak istiyorum, bi de isteklerim arasında adını hatırlamadığım bikaç tane daha var bu markadan :)

    YanıtlaSil
  6. aman tanrım bu Peacock ne harika bir renk böyle! aşık oldum desem abartmış olmam :)

    YanıtlaSil
  7. surdugun renklere hayranim yaa. bu da cok guzel:)

    tagledim seniiii

    http://crazyforpolishes.blogspot.com/2011/01/taaaggg.html

    YanıtlaSil
  8. Bannu, claire's 46 numara bende yok ama bulursam hemen alacağım bir renk karşılaştırma yaparım alırsam :)

    Nemo, alacaklarını sür hevesini al sonra alırsın istersen bunlardan, bence o kadar da müthiş değil.

    Şenay süper dimi renk :) Bi ton kıyafetim, aksesuarım var bu renkte, morla griyle kullanıyorum :)

    Crazy for Polishes tagı gördüm yapçam şimdi :D

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...