25 Şubat 2011 Cuma

Zoya Alegra & Valerie

Scroll down for English! :)

Zoya'nın Sparkle koleksiyonu en çok sevdiğim iki koleksiyondan biri. Diğerini tahmin edene on puan :P Bana göre değil, pembe kırmızı renk sevmiyorum desem de Alegra'yı bayılarak aldım.İnanılmaz güzel, canlı bir fuşya pembe. Koleksiyondan almadığım bi tek Gilda ve Nidhi, biri açık pembe biri kırmızı. Zaten oje markaları koleksiyonlarda kırmızılar pembeler çıkarmasa ölcek sanki. Bence bu iki renkten biri olmamalıydı ve canlı bir mavi renk yapılmalıydı. Açık mavi glass fleck oje yok mesela. Onun için de Golden Rose Paris Magic Color alcaz artık :)

Yüzük parmağımın tırnağında da Zoya Valerie var. Şarap rengi gibi bir bordo, içinde altın ışıltılar var. Glass fleck gibi diye almıştım, daha sönük bir yapısı var ama yine de renk çok güzel. Çok şükür bol güneş alan bi ülkedeyiz, yoksa bu ojelerin keyfi çıkmazdı.

Zoya ojeleri almak için Denizrio'ya bakabilirsiniz: http://dukkanlar.gittigidiyor.com/DenizRio/ Şu an sitede China Glaze Crackle koleksiyonu var gibi görünüyor. Ben çatlayan oje isteğimi iki renk ile giderdim ama bana yetmez derseniz hodri meydan :P











This is Alegra from the Sparkle collection. I think this collection is one of the two collections I like the most. Cookies for the one that can guess the other one :P There are only two others I didn't get in this collection, Nidhi and Gilda. I don't really like pinks and reds so I figured Alegra was enough. I think Zoya Sparkle should've hac a true blue, maybe a light shade.
I have Valerie on my ring fingernail. I got it because it has glassfleck-like finish. It's much more subtle but I like it.

6 yorum:

  1. valerie ucuna alegra ile sponge yapmak lazim aslinda =)))
    diger koleksiyon orly cosmic olabilir mi acaba? hm? hmm?

    YanıtlaSil
  2. Tebriklerrrrrrrrr
    http://cdn1.knowyourmeme.com/i/000/034/723/original/win19.jpg?1263076051

    YanıtlaSil
  3. :D bildim bildim cosmic :D cunku bnde ikisini seviyorum :D alegra bayıldımmm ama valerie bende yok alsammmı yaaa

    YanıtlaSil
  4. bence alegra koyu renklerin ucuna sünerlenince müthiş oluyor =) koyu morla falan denemek lazım.

    YanıtlaSil
  5. Valerie alınabilir bence, eğer simlerin daha çok belli olmasını istiyosan üstünden asetonla geçince süper oluyo mesela foil gibi :)

    YanıtlaSil
  6. Valerie gerçekten çok başarılı!

    http://www.maviojelikiz.com/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...