9 Mayıs 2011 Pazartesi

China Glaze Wagon Trail

Scroll down for English! :)

Wagon Trail içinde altın, yeşil, bronz renkli minik ışıltılar olan bir oje. Oldukça koyu bir renk ama ışıltısı ve rengi sayesinde eşsiz bi oje sayılabilir yine de. İki kat sürdüm. Siyah ojenin içine altın renkli metalik oje dökülerek yapılabilir belki de. Çok güzel bir oje  bence. Başparmağımda ise Wagon Trail üzerine Golden Rose Magic Color serisinden 301 numara var. Nası bişi olcak diye denemek için sadece başparmağıma sürmüştüm. Çok müthiş bir oje olduğuna karar verip başka tırnağıma sürmedim, çünkü tam bir manikürü hakeden bir oje bence. Altın yansımaları olan pullu bir oje, parçaları iri iri ve çok güzel parlıyor, bu da benzeri olmayan bi oje.

Wagon Trail'i DenizRio'dan aldım. Satışta olan ojelerini görmek için tıklayın: http://dukkanlar.gittigidiyor.com/DenizRio/ Bir de yeni Facebook sayfası açmışlar, yeni gelen ojeleri takip etmek için bakabilirsiniz :) http://www.facebook.com/pages/DenizRio/ Golden Rose Magic Color serisini de alışveriş merkezlerindeki Golden Rose standlarında bulabilirsiniz :P Ben Ankara'da Cepa'daki standdan almıştım.


Wagon Trail is an olive shimmer, a really dark color but very unique at the same time. I think you can franken this with black and gold metallic polish. I really love this polish :)

12 yorum:

  1. Bas parmakta da flakey bir sey mi var?

    YanıtlaSil
  2. Öykü yazıya ekledim, Golden Rose Magic Color 301 numara :) Saydam bazlı, altın yansımalı pullu bi oje, çok güzel. Alıp göndereyim? :)

    Dilek bi denesene yapmayı siyah ve altın ojeyle bakalım nası olcak :D

    YanıtlaSil
  3. edyta yı andırdı bana bu. ama bu shimmer o daha büyük parçalı.

    YanıtlaSil
  4. Aaa supermis, nerde satiliyor? Ablama aldirayim hemen :)

    YanıtlaSil
  5. Golden Rose standlarında var, ben Cepa'dan aldım. Değişik güzel glass fleck ojeler var bu koleksiyonda, şişeden nefret etmeme rağmen aldım bikaç tane.

    YanıtlaSil
  6. bişi dicem bende bikac tane magic color aldım ama bunu görmedim yaaa :S beyazmı aslı yoksa altınmı

    YanıtlaSil
  7. Beyaz görünüyo şişede.

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel bir renkmiş ya :D

    YanıtlaSil
  9. lipglossiping'de gördüğümde bayılmıştım ve şimdi de sen asıl darbeyi vuruyorsun, yapmayın bunu çok güzeeel :)) flormarda flakey var mı baş parmağındakine benzer? golden rose'a gıcığım var da :)

    YanıtlaSil
  10. Flormarda yok malesef, Golden Rose'a makhumuz :P İki tane var böyle, diğeri de pembemsi bi renkti sanırım ama tırnakta bununla aynı renk görünüyodur bence. Nemo Latte sürmüştü: http://nemolatte.blogspot.com/2011/02/yeni-golden-rose-magicler.html

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...