1 Mayıs 2011 Pazar

Nubar Reclaim

Scroll down for English! :)

Uzunca bi aradan sonra tekrar merhaba. Blogların yasaklanması, meşguliyetler ve flickr hesabımın şifresini unutmamdan dolayı bayadır yazı yazmıyorum :D Nihayet üşenmeyi bırakıp şifreyi resetledim, yazı hazırlamaya dönebilirim :P Bunu bi iki ay kadar önce Ebay'de bir satıcıdan başka Nubar ojelerle birlikte almıştım. Diğer aldıklarım Moon Shadow ve bi tane de Orly ojeydi. Reclaim'den iki tane aldım, birini Trincess ile takas edip Indigo Illusion aldım. İlerleyen günlerde bu ojelerin de yazılarını yazarım. Hepsinin fotoları hazır :)

Reclaim her oje severin sahip olması gereken bir oje. Canlı bir yeşil renk ve inanılmaz güçlü holografik etkisi var. Niye bu ojeyi almak için bu kadar bekledim bilmiyorum :D China Glaze'in OMG serisi kadar güçlü. Renk de şahane. Üzerine top coat sürünce holografik etkisi yok oluyor. Ama sürmeyince de tırnaktaki dikine çizgiler belli oluyor(evet sırrım buydu, benim de tırnağımda çizgiler var :P) Altına kalın yapılı top coat ya da ridge filler gibi bişi kullanırsanız görünüş olarak daha düzgün olur. Ben de öyle yaparım heralde artık.
Ne yazık ki artık yurtdışından online kozmetik alışveriş yapamıyoruz. Ama Gittigidiyor'daki DenizRio'ya mesaj atarsanız ısmarlarlar diye düşünüyorum.  

Şişe resimlerini özellikle kapalı havada çektim, aradaki fark görülebilsin diye. Güneşte çıldırıyor oje resmen.
Bu pozu resmi holo oje gösterme pozu ilan ediyorum.



Hello again after a long hiatus. I wasn't active for a long time due to real life happenings and the shameful Blogger ban in Turkey. Plus, I forgot the password for my flickr account, lol. I finally got it back and I'm ready to post again :P I bought Reclaim along with Moonshadow and an Orly color. I got two of the reclaim and swapped one with Trincess and got Indigo Illusion. Happy happy :) I'll post about them later.

Reclaim is a MUST for every nail polish lover. It's a bright green with super strong linear holographic effect. I don't know why I waited so long to get this polish :D It's as holographic as China Glaze's OMG line. The color is stunning to. Top coat dulls the effect, but without it the ridges of your nails show up. I suggest a good ridge filler or a thick clear polish to wear under this to hide the ridges.

3 yorum:

  1. That has got to be the best green holo ever!! Major cravings <3

    YanıtlaSil
  2. bunu sen olmasan bulamazdim, harikasin =) en sevdigim 10 oje arasinda kesinlikle =)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...