5 Eylül 2011 Pazartesi

MAC Bad Fairy

Scroll down for English! :)

Bad Fairy MAC'in sonbahar koleksiyonunda çıkardığı Venomous Villains koleksiyonunda başka markalarda bulamayacağınız tek ojeydi. Benim de almakla almamak arasında en kararsız kaldığım ojeydi ilginç bi şekilde. Çok kızsal renklerle aram pek iyi olmadığı için alır da kullanmam diye gerilmiştim biraz. Ama 3 kez sürdüm aldığımdan beri. Müthiş bi rakam bu :) Normalde ojeleri 2 kez sürmüşsem baya sevmişim demektir, 3 kez sürdüğüm oje bundan başka var mı bilmiyorum. Bu kadar çok sevme sebebim de yanardöner etkisinin inanılmaz güçlü olması. Rengin içinde pembe, kırmızı, bronz, altın yansımalar görülüyor. Oje 3 katta opak oluyor ve tamamen bu yanardöner parçacıklardan oluşuyor, bir baz rengi yok yani. Buna dayanarak söylüyorum Flormar'ın U33 gibi ojelerin tabanını renksiz yapmasının çok daha güzel ojelerle sonuçlanacağını. Bad Fairy'deki parçacıklar da U34'e benziyor mesela. U34ün de üzerinden asetonlu pamukla geçerek bi denemek lazım.








Bad Fairy is the only polish that doesn't have duplicates in other brands in MAC's past fall collection, Venomous Villains. This is the only polish I've worn three times, that's how much I love it. It has bronze, pink, red, gold, it's just so beautiful.

5 yorum:

  1. Rengi çoook hoşmuş ve çok yakışmış.Türkiyede bu ojeyi satın alabileceğim yerler varmı ki?

    YanıtlaSil
  2. Yazmayı unutmuşum, yok malesef. Limitli koleksiyonda çıkmıştı Mac'te. Bunun aynısından da üretmedi hiçbir firma. Flormar Miracle Color'da güzel gül kurus renkler var iki tane, onlara bakılabilir :)

    YanıtlaSil
  3. ben sevemiyorum hiçbir parıltılı ojeyi nedensee alsam da kullanamıyorum sürüyorum kullanmadan siliyorum tırnağımdan beğenemiyorum kendimde ...

    YanıtlaSil
  4. Sevalyum, çok mu parlak geliyor? Ben takı kullanmıyorum, giyim tarzım da oldukça sade olduğundan parlak ojeler sürünce abartılı görünmüyor diye ümit ediyorum.. Ama ojeyi beğendiysem her türlü sürüyorum sanırım. :)

    Dilek naber bebek

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...