8 Ocak 2012 Pazar

Klean Color Chunky Holo Scarlet

Scroll down for English! :)

Geçen gün Ebay'den aldığım Klean Color yanardöner simli oje seti elime ulaştı. Bir ayı geçti ama sağ salim ulaştı, çok mutluyum :D Toplam dokuz tane oje var, içlerinde kırmızıdan yeşile dönen yanardöner opal simler var. Şişede renkli durmaları için ojelere renk eklemişler ama çoğu tırnakta aynı duruyor. Başka renkte ojelerin üzerine sürmeniz gerekiyor opak durması için. Tırnak çemberinde swatchlarını yakında paylaşırım. Bu ojeler arasında tek başına sürülünce opak olan tek oje Scarlet, ilk de onu sürdüm. Baz rengi canlı bir kırmızı. Simler de kırmızı-turuncu-sarı duruyor. Jel yapıda olduğu için katman katman gömülü simler çok şahane duruyor. Üç kat oje, iki kat da top coat var yüzeyin düzgün olması için. Uzun zamandır en çok beğendiğim manikür bu oldu sanırım.
Şu sıralar çok sayıda müthiş oje geçti elime. Çok büyük şans eseri Essence ojeler buldum, teşekkürler Angie :) Geçen haftaki İstanbul ziyaretimde de Cevahir AVM'den Barielle ojeler aldım. Fotoğrafları hazır ama bloga yazı koymak konusunda bi üşengeçlik geldi şu sıralar, Klean Color heyecanı ile koymaya devam ederim umarım heheh.









My Klean Color order arrived the other day :D It took a long time but they are here safely, and I'm so happy! :D There are nine polishes in this set, they have red to green duochrome glitter. They added color to every bottle to make them look pretty on the bottle, but on the nail most of them are the same. I'll have to take a picture but you can take my word for it. You need to wear these over other polishes to do them justice. The only one that becomes opaque on its own is Scarlet, and it was the first one I wore. The base color is a vivid red, and the glitters look red-orange-yellow. Because it's a jelly, the glitters look sunken and really pretty. I have three coats of color and two coats of top coat to make the surface even. This is my favourite manicure I've done in a long while.
I've acquired lots of amazing polishes lately. I have some Essence by sheer luck, and some Barielle shades from my İstanbul visit last week. The pictures are ready but I'm lazy about my blog these days. Hopefully these Klean Colors will make me motivated :P

15 yorum:

  1. "katman katman gömülü simler" kulaga cok siirsel geldi :)

    YanıtlaSil
  2. Yaaa nası kozmetik alıyorsunuz yurtdışından halaaaaa :S

    YanıtlaSil
  3. pozitif düşüncenin etkisini aldın başakcım :)))

    YanıtlaSil
  4. Very pretty color and glitters!

    YanıtlaSil
  5. Beautiful!! :D I have ordered some Kleancolor polishes too and they arrived thursday. I haven't had time to try them but I can't wait more :D

    YanıtlaSil
  6. Ben de aldım 2 taneeee !! Harika bi oje ya kleancolor yakında bloga eklicem :))

    YanıtlaSil
  7. niceeeee.. ;)
    ateşli bir oje. :p

    YanıtlaSil
  8. Yorumlar için teşekkür ederim :) Thanks for the comments <3
    Junkhead, Tansu'nun dediği gibi pozitif düşüncenin etkisi :) Gelmeme riskini göze alıp ısmarladım, geldi. Aman tahtalara vuralım :)
    Dileğim alcaz sana merak etme <3
    Nazlı, sen de mi ebay'den aldın? :)

    YanıtlaSil
  9. e baydan satıcıya ne diyeceğiz paket içeriğine ne yazacak bnde almak istiyorumda bi yardımcı olursanız =)

    YanıtlaSil
  10. Mrl, şu an satıcıda benim aldığım fiyata klean color seti yok gibi görünüyo, fiyatları 80 dolar 200 dolar falan olmuş, neden bilmiyorum. Ben aldığım zaman bi tane 21 dolarlık set vardı, ama daha önceden 17-18 dolara da set koyduğunu görmüştüm yurtdışından ısmarlayacaklar için. Mesaj attım, yurtdışından alanlar için daha ucuz set yapabilir misiniz dedim, yaptı ve öyle aldım. Pakette hediye olarak göstermesini istemeniz gerek bi de :)

    YanıtlaSil
  11. çok çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.güle güle kullanın çok ucuz almışşınız o zmn şimdiki fiyata göre.bende china glaze,klean color alacağım ama set olarak değil =)

    YanıtlaSil
  12. bendede var bu serinini bütün ojeleri ve bende elime ulaşır ulaşmaz bu rengi denemiştim hemen :)))))) bütün renkler şahane ama buna bayıldım bennn :)

    YanıtlaSil
  13. Mrl rica ederim :) Lizaa aldığım riske değdi valla :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...