13 Ocak 2012 Cuma

Owl nail art with dotting tools

Scroll down for English! :)

Born Pretty Store'u bilmeyen kalmadı artık, ama gizli saklı güzel ürünleri olup gözden kaçabiliyor. Nail art yapmak için alabileceğiniz en kullanışlı aletlerden biri de dotting tool'lar, Türkçe nasıl denir pek bilemiyorum ama farklı boyutlarda yuvarlak uçları olan aletler bunlar. 5li bir set var, büyükten küçüğe fotoğrafladım. Bunlarla boyama yapmak fırça kullanmaktan çok daha rahat oluyor, özellikle de yuvarlaklar yapmak için. Ben de ne zamandır tırnaklarıma baykuş çizmek istiyordum, vesile oldu :) Renk kombinasyonu güzel olsun diye kağıtta bir sürü denemeler yapıp bunda karar kıldım. Genelde bu tarz şeyler pastel ve canlı renklerle yapılıyor, ben sevdiğim renk skalasına göre yaptım :)
Born Pretty Store izleyicilerim için bir indirim kodu gönderdi bana. Alışverişinizde Checkout kısmında BT5W21 kodunu girdiğiniz an siparişinizden %5 düşülecek. Born Pretty Store'un hem fiyatları çok uygun, hem çok geniş bir ürün yelpazesi var, hem de iletişim olarak çok başarılılar. Dotting tool almak için buraya tıklayabilirsiniz. Tavsiye ettiğim ürünler süsleme taşları ve imaj diskleri.

Born Pretty Store is not new in the blogosphere, but they have some awesome items that go unnoticed. Dotting tools are one of the most useful items you can use to do nail art. They come in 5 sizes. It's much easier to paint with a dotting tool than a brush, especially if you want to do circular shapes. I've been wanting to do an owl nail art for a long time and this was the perfect opportunity :) I tried a lot of combinations on paper and decided on this color scheme.
Born Pretty Store has a discount coupon code for %5 off. If you enter BT5W21 on checkout, your discount will be effective. Born Pretty Store is both very affordable, has a nice product range, and they have excellent communication. You can click the picture to go to Born Pretty Store. I also recommend rhinestones and image disks.


Tıklaaa!





14 yorum:

  1. çok güzel olmuş, ne zamandır özeniyordum baykuş tırnaklara, pratik de duruyor, yapmaya daha çok heveslendim :)

    YanıtlaSil
  2. Başak'cım bu muhteşem olmuş!! renkler ne kadar güzel duruyor öyle yanyana, ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. Canım çok sevimli olmuş baykuşun sarı burnuna bittim ısırasım geldi :)
    sende benim gibi kare not kağıtlarını kullanıyorsun.Ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  4. ya bu renkler nası süper gibi.

    YanıtlaSil
  5. Çok teşekkür ederim, ben de bayıldım silesim gelmiyo :D

    YanıtlaSil
  6. Dotting tooolllllsss :D Mükemmel bir ürün. Benimkiler de şuanda yolda. Büyük bir heyecanla bekliyorum. Diskler ve bu en güzel ürünleri bence. Ayrıca baykuş çok tatlı olmuş :)

    YanıtlaSil
  7. Sen de nail art yapıp koy Daisy <3

    YanıtlaSil
  8. Gelsinler hemen yapacağım Başak :)
    Gözde

    YanıtlaSil
  9. ben beğenmedi yapamamış

    YanıtlaSil
  10. Adsızcığım kim yapamamış? Tek kişi yazıyor blogu :)

    YanıtlaSil
  11. bayıldım çok güzel olmuş!! peki bu siteden oje getirtebiliyomuyuz gümrüğe takılıyor mu şu modunuza göre renk değiştiren ojeleri çok merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
  12. Teşekkürler Jeren beğenmene sevindim :) Bu siteden Dilek oje almıştı ve gelmişti, ama kozmetik şeyler getirtirken her zaman risk var. Dotting tool kesin gelir diye tahmin ediyorum.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...