5 Şubat 2012 Pazar

Orly Androgynie

Scroll down for English! :)

Orly Holiday Soiree diye diye bitiremedim ha :P Bu da Androgynie, kopkoyu kahverengi bir bazda altın cam kırıkları ve farklı renklerde opal altıgen simler içeren bir oje. İçindeki altıgen simler çok güzel, keşke sadece bu simlerden oluşan ojeler de olsa. Bu ojenin yapısı siyah bazlı olduğundan simler çok az görünüyor. Orly ojeleri internet sitesinden yerini öğrenebileceğiniz eczanelerden, ya da DenizRio ile iletişime geçerek alabilirsiniz.





I can't stop talking about Orly Holiday Soiree collection :P This is Androgynie, gold glas fleck shimmer and hexagon opalescent glitter in a dark brown base. I wish there were more polishes with just the hex glitters, they are so pretty but don't show up that well in a dark base.

9 yorum:

  1. uyyy.. nefis! diyetimi bununla bozabilirim. =)

    YanıtlaSil
  2. simler içinde daha fazla olsaymış dediğin gibi :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba onerebilecegim alix avienin 110 nu

    YanıtlaSil
  4. ben bunu hiç böyle düsünmemistim tırnakta cok güzel durmuş !

    YanıtlaSil
  5. Çok güzelmiş yaaa :) Bende Orly'nin Holiday Soiree serisinden Oui ve Ma Cherie var ama bunu denememiştim hiç. Bu kadar güzel duracağını tahmin etmezdim. En kısa zamanda alıcam :)Orly kullandıktan sonra diğer markalar çok basit gelmeye başladı bana. Neyse ki Orly ojeleri ucuzlatmış 22 buçuk yerine 18 buçuğa satıyolar ;)

    YanıtlaSil
  6. Blogumda sizi tagledim. Sevgiler,

    http://poshnailart.blogspot.com/2012/02/11-questions-tag-11-soruda-siz.html

    YanıtlaSil
  7. Canım bende seni tagledim
    http://poliship.blogspot.com/2012/02/mim-mim-mim.html

    YanıtlaSil
  8. Ay şu tagı yapayım, aklımda :) Sağolun kızlar

    YanıtlaSil
  9. çok çok güzel. gerçekten muhteşem :) Orly saolsun her mevsime uygun koleksiyon ve renk seçeneği sunuyo her zaman :)Holiday Soiree ve Precious koleksiyonları tam ilkbahar için uygun renkler bence. Ben de Sapphire Silk ve Fancy Fuschia renklerine bayılıyorum. Orly ojelerinin kıvamı ve fiyatı diğer markalarla karşılaştırıldığında kesinlikle daha başarılı. iyi sürmeler herkese ;)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...