3 Şubat 2012 Cuma

Orly Ingenue

Scroll down for English! :)

Ingenue Orly'nin Holiday Soiree koleksiyonundan bir oje. Çoğu yılbaşı koleksiyonu gibi bu koleksiyonu da beğendim. Bu tarz mor, gül kurusu ve altın cam kırıklı ojeler çok beğeniyordum, Orly de yaptı, aldım muradıma erdim. Bu Oui'nin sıcak tonu olanı diyebilirim. O koyu mor, bu da orta koyulukta bir pembe. Üç kat sürdüm, üzerinde China Glaze Fast Forward top coat var. Orly ojeler eczanelerde satılıyor, ben Tunalı'daki Mithatpaşa Plus eczanesinden almıştım. Fiyatlar 22.5'tan 18.5'a düşmüş.

Bu arada, daha önce CND alışverişi yaptığım Beautique Store'da çok güzel indirimler var, göz atın derim. Ben de süper ojeler almayı planlıyorum, gelince gösteririm :)








Ingenue is from Orly's Holiday Soiree collection. Like most other holiday collections I liked this one as well. I loved this type of purplish, mauveish gold glass fleck polishes, Orly won my heart by making them. This is the warm toned version of Oui. That one is dark purple based, this one is a midtone mauve. This is three coats with a coat of China Glaze Fast Forward Top Coat.

10 yorum:

  1. Başak'cım, tam olarak nasıl buluyoruz bu Eczaneyi? =))Bir de çeşit açısından 365'e göre kıyaslama yapabilir misin? Ben bi ara koştur koştur, Naz Eczanesine gitmiştim. Meğer satılmıyormuş orada. Orly Yetkilileri beni buradan duyarlar mı bilmem, ama boşa eziyet çektirmemek için sitelerindeki adresleri düzenleseler keşke. =)

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Angie ben de aynı fikirdeyim :) 365te bu koleksiyon yoktu, ama diğer eski koleksiyonlar vardı, mesela Cosmic FXin ojeleri çoğu yerde bitmiş oluyor ama orada vardı. Mithatpaşa plus da Tunalı'dan Kızılay'a doğru yürürken sol tarafta kalıyor. Vakıfbankın azcık ilerisinde(Vakıfbank sağda yanlız). Oje ayırtma, bittiyse getirtme falan da yapılabiliyor ama istersen 365 eczanesi de getirir sanırım eğer Türkiye'ye gelmiş olan bir koleksiyonsa.

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkür ederim, Başak'cım. =) Yakın zamanda gidip bakmak lazım. ^.^ <3

    YanıtlaSil
  4. oha çok güzel!
    oui mi bu mu sence?

    YanıtlaSil
  5. wow çok yakışmış tırnaklarına!

    YanıtlaSil
  6. Love this one it's very pretty shade

    YanıtlaSil
  7. ama hangisi daha güzel?

    http://ojesihirbazi.blogspot.com/2012/02/11-questions-tag-11-soruda-siz.html

    YanıtlaSil
  8. Teşekkür ederim tekrardan :3 Thanks!
    Esra ikisi de süper, seçtirme :P

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...