1 Aralık 2012 Cumartesi

Simli el yapımı ojeler hakkında

Yaptığım ojeler ile ilgili sorular geldi. Kullandığım malzemeleri oje yapımı için özel toptan satış yapan yerlerden satın alıyorum, yurtdışından geliyor. Aynı zamanda arkadaşlık kurduğum başka indie oje yapımcıları ile takaslarda bulunuyorum. Toptan almam gerektiği için elimde çoğu zaman malzeme kalıyor. Zamanında Facebook sayfam üzerinden fazladan elimde kalan malzemeler ile yaptığım ojeleri satışa sunmuştum. Fiyatların tamamında indirimler yaptım ve ilgi olursa kişiye özel oje de yapabilirim. Şu an elimde yurtdışında satılan, erişimimiz olmadığı çoğu ojenin çok benzerlerini yapabilmemi sağlayacak malzeme var :) Facebook sayfamdan satış albümüme göz atabilirsiniz. İstekleriniz olursa da dikkate alacağım. Satışta olan bazı ojeler şunlar:

I received some questions about my frankens. I buy my materials from wholesalers that supply to indie polish makers. I also partake in swaps with people in the indie polish making community with whom I've befriended. Because I have to buy bulk, I usually have leftovers. I sell the extra polishes I make in my Facebook page. I can also do custom designs. Check out my page and let me know if you have any requests :) Here are some of my creations:


2 yorum:

  1. bunlar gerçekten güzel keşke bende cesaret edebilsem bunları kullanmaya:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Bana da diyorlar çok iddialı bunlar günlük kullanım için diye ama beğeniyorum sürüyorum, hayat çok kısa :D

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...