22 Ocak 2011 Cumartesi

Color Club Wild at Heart mor holografik oje

Scroll down for English! :)

Ben bu Color Club ojeleri taa kasımda ısmarladım, yılan hikayesine döndü falan filan ama eninde sonunda elime ulaştı. Bu da bana ders olsun, kasım-aralık ayları internetten alışveriş yapmak için çok riskli. İnsanlar birbirlerine hediye göndermek için çok yükleniyor postaya, gümrük denetimleri falan artıyor, meşgul oluyor, paketler gecikiyor falan. 

Şu ebay satıcısından aldım: http://stores.ebay.com/topnailshop China Glaze, OPI, Essie, Orly, CND falan da satıyor. Birden fazla oje almak istiyorsanız ask seller a question kısmından sorabilirsiniz, çabuk yanıt veriyorlar, çok da yardımcı oldular. Tavsiye ederim. Ben kayıtsız kargo ile aldım, riskli bişi ama size kalmış o riski alıp almamak.

Renk oldukça koyu, soğuk bir mor. Aşağıdaki ilk iki fotoğraf bulutlu gün ışığında, sonrakiler güneş ışığında çekildi. Evin içinde çok belli olmuyor holografikliği, güneşte bakmanız gerekiyor. Ama ben holografik ojelerin süper holo olmasına artık çok önem vermiyorum. Holografik ojeler lineer etkisi belli olsun olmasın çok güzel pırıl pırıl parlıyor. Ayrıca silerken aynı simsiz ojeler gibi oluyor, hiç etrafa bulaşmıyor, çok çok ilginç bi özellik. Küçük parmağımın tırnağında Revvvolution var. Onun holo efekti daha çok belli oluyor ama fotoğraflarda çok gösteremedim, ayrıca tanıtacağım. 

Bu ojelerin yapısı müthiş. Tek katta opak oluyor. Benim altına kullandığım base coat sorun çıkardığı için iki kat sürmem gerekti gerçi, neyse. Baya güzel bi oje bence. Ama mordan birazcık sıkılmaya başladım :/ Tekrar belirteyim, holografik ojelerin üzerine cila geçmeyiniz etkiyi azaltıyor :)


Bu arada. 100 izleyici sınırını geçmiş olduğumuzdan dolayı hediye çekilişi yapabilirim :) Çok yakındaaa!!












Color Club Wild at Hear is a very dark, cool tone of purple. The first two pics are taken in diffused daylight, the rest is in sunlight. The holo effect is very subtle, but I don't care for that anymore. I like holo polishes regardless of linearity of the rainbows. Holo polishes have a very distinct kind of shimmer, and they act like cremes when you remove them. Pretty cool! On my pinky fingernail I have Revvvolution, which I'll talk about later. The quality of this is great. Opaque in one coat, but pictured is two because I was having problems with my base coat. I suggest not wearing base and top coat, it affects the surface finish.

By the way. Now that we passed the 100 follower mark, I can do my giveaway :) Very soooon!!

4 yorum:

  1. gelmiş ojelerin yasasınnnn:D

    YanıtlaSil
  2. Geldiler oley :) Baya da hızlı geldi ikinci paket aslında.

    YanıtlaSil
  3. sanirim catherine arley'in moru bundan daha guzel :)) ne dersin?

    YanıtlaSil
  4. O daha soluk bi renk, ben koyu/canlı renkleri daha çok sevdiğimden bişi diyemiycem. Bu koyu/canlı, o holografik. İkisi de ayrı güzel :) China Glaze LOL hem canlı hem de holografik, en çok onu beğenicem sanırım.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...